Om

Bak matbloggen www.comfortfood.no står Andreas Eriksen fra Hamar. Jeg er en 26 år gammel hobbykokk, med interesse for god mat og god drikke.

På bloggen www.comfortfood.no deler jeg oppskrifter på god og behagelig mat. Maten er relativt enkel å tilberede, og oppskriftene er enkle og forstå. Noen av oppskriftene på bloggen krever noe mer avansert utstyr, men disse oppskriftene inneholder alternative tilberedningsmetoder de fleste behersker.

Gode råvarer

Jeg er opptatt av gode råvarer, og dette bærer oppskriftene jeg deler preg av. Jeg anbefaler gjerne ulike produkter, som ved flere anledninger går igjen i oppskriftene. Mye av maten vil være oppskrifter laget fra bunnen av, men dersom jeg finner produkter av både halv- og helfabrikata jeg synes fungerer, vil jeg ikke nøle med å anbefale disse. Jeg kommer også med alternativer dersom du ikke ved alle anledninger ønsker å lage alt fra scratch.

www.comfortfood.no inneholder også noen anbefalinger av spisesteder og restauranter. Jeg skriver kun om spisesteder jeg anbefaler, og jeg skriver sågar ikke kritiske anmeldelser, selv om noe konstruktive tilbakemeldinger vil komme frem dersom dette er tilfelle. Spisestedene jeg skriver om ligger primært geografisk plassert på Østlandet.

Hovedfokus på mat

Bloggen har hovedfokus på mat. Allikevel skriver jeg også noe om drikke. Det være seg enten øl eller vin. Jeg er langt ifra noen ekspert på dette området, og vil i disse innleggene være åpen på dette. Jeg er av typen som synes at både øl og vin «er godt», og i innleggene som har fokus på flytende føde vil jeg primært referere til andre kilder jeg selv bruker.

Kom gjerne med tilbakemeldinger – og følg comfortfood.no på sosiale medier

Dersom du har tilbakemeldinger til noen av oppskriftene på bloggen eller ønsker å komme i kontakt med meg, legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet, eller send meg en e-post til andreas@comfortfood.no. Dersom du ønsker å få oppdateringer om mine siste oppskrifter direkte i Facebook-feeden din er du velkommen til å gå inn å like min Facebook-side. Jeg deler også jevnlige bilder av både tilberedning og ferdige retter på Instagram.

Alt innhold på www.comfortfood.no er beskyttet, og tekst og bilder kan ikke gjengis uten tillatelse.