HOGGORMPIZZA

En av mine favorittpizzaer finner du i Nygårdsgaten i Bergen.

Jeg er generelt svak for pizza. Og burger. Og steamed buns. For å nevne noe. Igrunn alt som kan kategoriseres for å gå under kategorien “digg”. Og jo mer bereist jeg har blitt den siste tiden – jo mer kravstor blir man – men på Hoggorm i Bergen – der falt jeg pladask for pizzaen – og i januar 2019 dro jeg så og si ens ærens til Bergen for å spise pizzaen deres igjen.

Tynn pizza med bacon & ananas ganger to.

Hoggorm drives blant annet av Annette Tveit og Christopher Haatuft – også medeiere på Lysverket. Tidligere har lokalet huset en frisørsalong ifølge smak.no, men nå er det tynn pizza, østers og naturvin som gjelder.

Under mitt besøk i januar hadde Hoggorm fem røde og tre hvite pizza på menyen. Her får du faktisk pizza med ananas – dersom det faller i smak. Jeg gikk for det – samt varianten med lam og geitost.

Godt med Hoggormpizza si.

Til de to pizzavariantene gikk jeg for en rød godsak fra Domaine de l’Octavin. Har ikke altfor mye erfaring med denne naturvinsprodusenten fra tidligere, annet enn et besøk hos Spontan Vinbar i Trondheim høsten 2018 – faktisk på gjestespill med naturvinsguruen Solfinn Danielsen fra Rødder & Vin i København. Vinen er saftig, juicy – og diggedigg til Hoggormpizza.

Domaine de l’Octavin P`tit Poussot

Legg gjerne igjen en kommentar