COMEBACK

Nytt år, nye muligheter sies det. Og med det hadde jeg tenkt og forsøke meg på et aldri så lite bloggcomeback. Så får vi se om pågangsmot og store planer holdes vedlike denne gangen.

Denne bloggen ble lansert med brask og bram sommeren 2018, og ble sågar jevnlig oppdatert gjennom sommeren og høsten. Fokus var nesten uten unntak oppskrifter – mine egne oppskrifter. Det ble publisert pizza-, pasta- og burgeroppskrifter til i alle fall en liten gullmedalje, men så sa det brått stopp.

Årsaken er at fokus i stor grad ble flyttet fra å forsøke seg på å lage god mat hjemme til å heller utforske mer og mer av hva restaurantverden har å tilby av tilsvarende. Som bosatt på Hamar er utvalget særs begrenset, men bare ved å vende nesa innover til Oslo så åpner mulighetene seg betraktelig.

Det siste året har det, foruten en rekke besøk i Oslo blitt turer til Stockholm, København, Barcelona, Bergen, Gøteborg, Trondheim, Malmø og Stavanger.

Metafrokost på Satans Coffee Corner i Barcelona.

Med et annonsert comeback vil fokuset heretter dreie seg over fra egne oppskrifter til og fra nå skrive om restaurantbesøk, turer og reisemål. I nær fremtid er turer til København x 2 og Stavanger på nytt på tapetet. Jeg begynte så smått fokusskiftet med å liste opp Oslofavoritter både innenfor kaffe- og burgerverden tidligere, og mer av dette vil nok komme i tiden fremover.

Håper du vil følge meg på ferden videre, og løpende oppdateringer vil som tidligere hovedsakelig komme på min Instagram-profil – gå gjerne inn og følg meg der.

Legg gjerne igjen en kommentar